Лушев Теплогаз-центр
(048) XXX-XX-XX
Комерційний курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Увійти на сайт
Курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Лушев
ТЕСН-Це ваш раціональний підхід до опалення
09.01.2019 ТЕСН-Це ваш раціональний підхід до опалення

     Представляємо вашій увазі програматори преміум-класу від найбільшого в Польщі розробника і виробника мікропроцесорного обладнання, що спеціалізується на контролерах для котел з будь-яким типом палива.

     Програмована автоматика ТМ " ТЕСН» - це контролери для будь-яких систем опалення, кімнатні Терморегулятори, контролери для радіаторного управління, для управління теплою підлогою, котлами і сонячними колекторами. Купуючи будь-який тип продукції ТМ " ТЕСН» у нашому інтернет-магазині, Ви отримуєте гарантовано високу якість і надійність, підтверджену сертифікатами стандарту iso 9001.
    Незаперечна перевага використання програматорів, контролерів терморегуляторів ТМ " ТЕСН» - це можливість програмування різних температурних режимів, які встановлюються за часом доби, по днях тижня, що сприяє раціональному використанню електрики, газу та інших видів палива.
    Таким чином, можна уникнути перевитрати палива, і відповідно, переплат за опалення. Тепер, ви платите тільки за той обсяг тепла, який потрібен для підтримки комфортної температури в приміщенні, а значить, - істотно економите свої витрати на опалення.
ТМ " ТЕСН» - програмована вигода для кожного.